Janusz "Borys" Gajewski
Muzyk

Dyskografia 6

1984 - Specjalny rodzaj kontrastu

Specjalny rodzaj kontrastu

1984
  • Wytwórnia: Boofish Records
  • Numer katalogowy: BOO 013
  • Nośnik: CD
  • Data wydania: 2003
  • Opakowanie: digipack
1984 - Tu nie będzie rewolucji

Tu nie będzie rewolucji

1984
  • Wytwórnia: Tonpress
  • Numer katalogowy: S-647
  • Nośnik: SP
  • Data wydania: 1987
1984 - W hołdzie fanatykom marszu

W hołdzie fanatykom marszu

1984
  • Wytwórnia: Pasażer
  • Numer katalogowy: bez numeru
  • Nośnik: CD
  • Data wydania: 2018
  • Opakowanie: digipack
1984 - W hołdzie fanatykom marszu

W hołdzie fanatykom marszu

1984
  • Wytwórnia: Pasażer
  • Numer katalogowy: bez numeru
  • Nośnik: LP
  • Data wydania: 2018
1984 - Why Not?

Why Not?

1984
  • Wytwórnia: Pasażer
  • Numer katalogowy: LP 17
  • Nośnik: LP
  • Data wydania: 2011
1984 - XXX

XXX

1984
  • Wytwórnia: RKDF
  • Numer katalogowy: 0022
  • EAN: 5905279259102
  • Nośnik: CD
  • Data wydania: 2015
  • Opakowanie: digibook

Chcesz pomóc? Wesprzyj nas drobną kwota na Patronite.pl

Wesprzyj nas na Patronite.pl

#KULTURAWSIECI

Chcesz pomóc? Wesprzyj nas drobną kwota na Patronite.pl

Wesprzyj nas na Patronite.pl

#KULTURAWSIECI