Wiesław Dziedziński
Muzyk

Dyskografia 7

Maanam - Miłość jest cudowna (1975-2015)

Miłość jest cudowna (1975-2015)

Maanam
  • Wytwórnia: Pomaton /​ Kamiling Co.
  • Numer katalogowy: 4601869
  • EAN: 0825646018697
  • Nośnik: 2CD
  • Data wydania: 2015
  • Opakowanie: box kolekcjonerski
Maanam - Miłość jest cudowna (1975-2015)

Miłość jest cudowna (1975-2015)

Maanam
  • Wytwórnia: Pomaton /​ Kamiling Co.
  • Numer katalogowy: 4601868
  • EAN: 0825646018680
  • Nośnik: 2LP
  • Data wydania: 2015
  • Opakowanie: gatefold
Maanam - Night Patrol

Night Patrol

Maanam
Maanam - Nocny patrol

Nocny patrol

Maanam
  • Wytwórnia: Polton
  • Numer katalogowy: LPP-007
  • Nośnik: LP
  • Data wydania: 1984
Skaldowie - Pieśń nad pieśniami, czyli ballada człowieka o miłości

Pieśń nad pieśniami, czyli ballada człowieka o miłości

Skaldowie
  • Wytwórnia: Polskie Radio
  • Numer katalogowy: PRCD 1437
  • EAN: 5907812244378
  • Nośnik: CD
  • Data wydania: 2011
  • Opakowanie: digipack
Skaldowie - Pieśń nad pieśniami, czyli ballada człowieka o miłości

Pieśń nad pieśniami, czyli ballada człowieka o miłości

Skaldowie
  • Wytwórnia: Kameleon Records
  • Numer katalogowy: KAMLP 15/16 + PROMO CD
  • Nośnik: 2LP+CD
  • Data wydania: 2016
  • Opakowanie: gatefold
  • Dodatkowa informacja: nakład limitowany, 200 egzemplarzy (100 + 100 deluxe), czarny winyl
Maanam - The Best Of... 2011

The Best Of... 2011

Maanam
  • Wytwórnia: Pomaton EMI
  • Numer katalogowy: 6799082
  • EAN: 5099967990825
  • Nośnik: CD
  • Data wydania: 2011
  • Opakowanie: digipack

Chcesz pomóc? Wesprzyj nas drobną kwota na Patronite.pl

Wesprzyj nas na Patronite.pl

#KULTURAWSIECI

Chcesz pomóc? Wesprzyj nas drobną kwota na Patronite.pl

Wesprzyj nas na Patronite.pl

#KULTURAWSIECI